Πολιτική Ακυρώσεων & Επιστροφών

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ 

Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) παρέχεται το δικαίωμα υπαναχώρησης από τη σύμβαση και επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Προκειμένου να αποφευχθεί και η ταλαιπωρία του καταναλωτή, παρακαλείται όπως ελέγχεται κατά την παράδοση των προϊόντων η κατάστασή τους, η συσκευασία τους καθώς και το είδος τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.

Σε περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής αφορά σε υπαιτιότητα της Εταιρίας (π.χ. λάθος είδος, ελαττωματικό προϊόν), τότε το κόστος επιστροφής βαραίνει την Εταιρία και θα αντικαθίστανται άμεσα χωρίς καμία επιβάρυνση του καταναλωτή. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, επιβαρύνεται ο καταναλωτής με το κόστος επιστροφής.
Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και να συνοδεύονται απαραίτητα από το παραστατικό πώλησης και το δελτίο αποστολής.
Η Εταιρία δεν αποδέχεται, δεν επιτρέπει ή φέρει καμία ευθύνη για επιστροφές, που πραγματοποιούνται σε διάστημα πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από τον πελάτη.
Στην περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, και ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής και τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή, η επιστροφή των χρημάτων ολοκληρώνεται εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που η Εταιρία παραλάβει τα προϊόντα.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ELTA COURIER.

Διεύθυνση επιστροφής :

 

Giftland.gr

Πλουτάρχου 12

55134,Καλαμαρια

Θεσσαλονίκη

2313 118385

Start typing and press Enter to search