Πληρωμή & Παράδοση Προϊόντων

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕΣΩ E-SHOP

Μια ειδική φόρμα συμπληρώνεται από το χρήστη με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης. Για κάθε αποστολή αιτήματος προς παραγγελία στην  Εταιρία και για την ολοκλήρωση της, ο χρήστης θα πρέπει να αποδέχεται τους όρους της σύμβασης πώλησης και τους όρους χρήσης, επιλέγοντας την ηλεκτρονική επιλογή “ΑΠΟΔΟΧΗ”. O χρήστης, κατόπιν της παραγγελίας του θα λάβει ένα απαντητικό e mail, στο οποίο θα επικυρώνεται η λήψη του αιτήματος παραγγελίας καθώς και οι λεπτομέρειες της παραγγελίας.

Επίσης ο χρήστης ευθύνεται για την ορθότητα και την νομιμότητα των στοιχείων, τα οποία η  Εταιρία γνωρίζει αποκλειστικά και μόνον κατά τη δήλωση του.

ΤΙΜΕΣ -ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Το συνολικό κόστος της παραγγελίας προσδιορίζεται από τις τιμές οι οποίες αναγράφονται για κάθε προϊόν καθώς και το κόστος μεταφοράς. Ο χρήστης θα τιμολογηθεί για το συνολικό κόστος της παραγγελίας του. Όλα τα προϊόντα στο giftland.gr συμπεριλαμβάνουν 24% Φ.Π.Α, ενώ το giftland.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές χωρίς να υποχρεούται να ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό.

Τρόποι πληρωμής:

  1. Με χρέωση πιστωτικής κάρτας. Στην περίπτωση πληρωμής προϊόντων μέσω πιστωτικής κάρτας, λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω αυτής και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών υπόκεινται σε ελέγχους εγκυρότητας.
  2. Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης επιβαρύνεται με χρέωση 4 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%). Για παραγγελίες άνω των 90€ η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη.
  3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας. Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας ή τον αριθμό παραγγελίας.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρίας στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματά σας είναι:

ALPHA BANK : GR6101407120712002330000671

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : SMARGE GROUP ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. / SMARGE

Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει διαδικτυακά αντίγραφο της επιβεβαίωσης της παραγγελίας εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για αποστολές εκτός Ελλάδος θα σας ενημερώσουμε για το κόστος αποστολής μέσω email

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Όλες οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τη 13:00 φεύγουν αυθημερόν από τον χώρο μας. Από το σημείο αυτό και ύστερα, είναι θέμα της courier για τον χρόνο παράδοσης του δέματος. Σύμφωνα με το ιστορικό παραδόσεων οι χρόνοι παράδοσης στην Θεσσαλονίκη είναι 1 εργάσιμη, στην χερσαία Ελλάδα 1-3 εργάσιμες και στα νησιά ενδέχονται καθυστερήσεις λόγω δρομολογίων, 2-6 εργάσιμες.

Κατά την περίοδο εορτών, από την μεριά μας δεν αλλάζει κάτι στην αμεσότητα διεκπεραίωσης των παραγγελιών, από την μεριά των courier όμως λόγω του όγκου παραγγελιών ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις.

Σε δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά η παράδοση ενδέχεται να καθυστερήσει.

Η χρέωση για το μεταφορικό κόστος ανέρχεται στο ποσό των 3.40 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%) για αποστολή με courier.

Για παραγγελίες άνω των 60 ευρώ το κόστος μεταφοράς των προϊόντων εντός Ελλάδας είναι δωρεάν.

Μόλις φτάσει η παραγγελία στη διεύθυνση παραλαβής, ζητείται η υπογραφή του παραλήπτη προκειμένου να παραδοθεί.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία που έχουν καταχωρηθεί στην φόρμα δεν είναι σωστά, η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για την ενδεχόμενη μη παράδοση. Επίσης, η  εταιρία δε φέρει ευθύνη για την καθυστέρηση της παραγγελίας και την παράδοση του προϊόντος στον προορισμό του, σε περίπτωση ανωτέρας βίας, όπως σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων και απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση που δύναται να επηρεάσει την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων.

Η συσκευασία δώρου ΔΕΝ είναι διαθέσιμη.

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.