4 Top Δώρα για Αγόρια στην Εφηβεία

4 Top Δώρα για Αγόρια στην Εφηβεία

4 Top Δώρα για Αγόρια στην Εφηβεία-Giftland

Είναι αλήθεια πως η μετάβαση από την παιδική ηλικία στην εφηβεία αποτελεί μια δύσκολη περίοδο, κατά την οποία οι έφηβοι αρχίζουν να σχηματίζουν τις απόψεις τους, να δηλώνουν τις προτιμήσεις τους, ενώ λόγω των αλλαγών που παρατηρούνται στην ανάπτυξη, συχνό φαινόμενο είναι και η αντιδραστικότητά τους σε ό,τι δεν είναι ‘’in’’ στον κύκλο των συνομηλίκων τους. 

Κατ’ αυτόν τον τρόπο, το να βρείτε το ιδανικό δώρο για έναν έφηβο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα σε αυτόν τον κόσμο, καθώς θα πρέπει να μπείτε στο μυαλό και στην ψυχοσύνθεση της ηλικίας του!  Τα κλασικά παιχνίδια μοιάζουν συχνά «παιδιάστικα» για τα αγόρια που βρίσκονται στην εφηβεία, ενώ μεγάλη προσοχή απαιτεί και η επιλογή κατάλληλων αξεσουάρ και gadget, καθώς μπορεί να τους φανούν παλαιακά και παλιομοδίτικα!  

Για να σας βγάλουμε από τη δύσκολη και άβολη θέση να βρεθείτε προ εκπλήξεως και να μην  τους αρέσει το δώρο σας, ψάξαμε και βρήκαμε τα καλύτερα δώρα που είναι σίγουρο ότι θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό έφηβο! 

Επιτράπεζια Παιχνίδια: Για ατελείωτες ώρες διασκέδασης με φίλους 

Ως γνωστόν, τα επιτραπέζια παιχνίδια δεν έχουν όριο ηλικίας, αφού όλοι οι άνθρωποι κρύβουμε ένα μικρό παιδί μέσα μας. Έτσι και τα αγόρια στην εφηβεία δεν αποτελούν εξαίρεση. Ευχαριστιούνται να παίζουν με την ψυχή τους, με τους φιλους και την παρέα τους, περνώντας άπειρες στιγμές γέλιου, σκέψης, προβληματισμού και διασκέδασης! 

Επιπλέον, έχετε υπόψη ότι τα περισσότερα επιτραπέζια παρέχουν πολλά οφέλη λόγω του ότι συμβάλλουν στην κοινωνικοποίηση των εφήβων, ενώ αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά τους και ακονίζουν τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται. Επίσης, μπορούν και συμβάλλουν στην ανάπτυξη διαφόρων δεξιοτήτων, όπως είναι η οργάνωση, η διαχείριση καταστάσεων και η μεθοδικότητα. Έτσι, εάν επιλέξετε ένα τέτοιο δώρο θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, αφού όχι μόνο θα το καταχαρούν αλλά θα βοηθήσει και στην περαιτέρω ανάπτυξή τους, λόγω της παιγνιώδους και εκπαιδευτικής φύσης τους.  

Εδώ στο Giftland θα βρείτε μία πολύ μεγάλη γκάμα από επιτραπέζια παιχνίδια, ικανή να καλύψει τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του δικού σας εφήβου. Κάθε ένα ξεχωριστά είναι σχεδιασμένο να έχει τις δικές του προδιαγραφές και να καλύπτει διαφορετικά γούστα, μέσα από την τεράστια ποικιλία σε μεγέθη, τρόπο παιξίματος και βαθμό δυσκολίας. Μερικές ενδεικτικές προτάσεις μας από τη συλλογή επιτραπέζιων παιχνιδιών του Giftland, είναι το μαγνητικό σκάκι στη μοντέρνα εκδοχή του που οξύνει την κριτική σκέψη των εφήβων, το ποδοσφαιράκι που προσφέρει διασκέδαση και είναι ως επί το πλείστον αγορίστικο παιχνίδι, ο μαγνητικός στόχος με βελάκια για ατελείωτο κέφι και το επιτραπέζιο ping pong που θα γυμνάσει χέρια και μυαλό! 

4 Top Δώρα για Αγόρια στην Εφηβεία-Επιτραπέζια Παιχνίδια-Giftland

Μινιατούρες Αυτοκίνητα & Μηχανές/ Βέσπες: Μια κατεξοχήν αγορίστικη ενασχόληση

Οι μινιατούρες αποτελούν ένα υπέροχο διακοσμητικό που μπορεί κυριολεκτικά να μεταμορφώσει τα δωμάτια των αγοριών που βρίσκονται στην εφηβεία, να ομορφύνει τον χώρο τους, δίνοντας μια πινελιά από το γούστο τους και το πάθος που έχουν με τα αυτοκίνητα και τις μηχανές! Επίσης, ένα βασικό τους πλεονέκτημα είναι το ότι μπορούν να λειτουργήσουν ως εικαστική παρέμβαση που μπορεί να προσαρμοστεί σε όλους τους χώρους ανεξαρτήτως διακόσμησης, προσθέτοντας μια ευχάριστη, ζεστή νότα στο δωμάτιό τους. Ας μην ξεχνάμε ακόμα, ότι οι έφηβοι παραμένουν μεγάλα παιδιά, ώστε αυτού του είδους τα αντικείμενα-δώρα να ικανοποιούν τον μικρότερο σε ηλικία εαυτό που κρύβουν μέσα τους! 

Στο ίδιο μήκος κύματος και ένα από τα πιο must-have vintage διακοσμητικά χώρων, είναι οι μινιατούρες μηχανών. Αντικειμενικά, είναι ανάμεσα στα πιο γνωστά και διαδεδομένα ρετρό αντικείμενα διακόσμησης. Αυτό συμβαίνει, διότι έχουν την ιδιότητα να αναδεικνύουν τον χώρο εύκολα και γρήγορα, τοποθετώντας τες είτε πάνω σε έπιπλα, είτε σε κάποια άλλη επιφάνεια. Δύο από τα δυνατά σημεία των vintage μινιατούρων μηχανών είναι πως έχουν τεράστια απήχηση σε αγόρια που βρίσκονται στην εφηβεία, αλλά και το γεγονός ότι δεν χάνουν τη διαχρονικότητά τους, αφού ανέκαθεν βρίσκονται μέσα στα πιο κυρίαρχα trends σχετικά με την μόδα διακόσμησης χώρων. 

Το site του Giftland θα σας <<λύσει τα χέρια>> στην εύρεση του ιδανικού δώρου, αφού διαθέτει μία τεράστια ποικιλία σε διακοσμητικές μινιατούρες αυτοκινήτων και μηχανών, η οποία είναι σε θέση να ικανοποιήσει κάθε γούστο και προτίμηση, ακόμα και των πιο απαιτητικών εφήβων! Εδώ θα βρείτε μινιατούρες οχήματα, όπως τα θρυλικά μοντέλα Σκαραβαίος και Ντεσεβώ, αλλά και διάφορες άλλες κατηγορίες, όπως Βανάκια, Αγωνιστικα/Κούρσες, Σχολικά λεωφορεία, Πυροσβεστικά, καθώς και vintage διακοσμητικές μινιατούρες μηχανών από βέσπες μέχρι Harley Davidson! 

Επιπλέον, στο Giftland όλα τα αυτοκίνητα και οι μηχανές είναι κατασκευασμένες στο χέρι από μέταλλο με έμφαση και προσοχή στη λεπτομέρεια, ώστε να μπορούν δικαιωματικά να θεωρούνται πιστά αντίγραφα μεγάλων μηχανών κανονικών διαστάσεων. Τέλος, διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, ούτως ώστε να είναι απολύτως ταιριαστά και συμβατά με χώρους κάθε πιθανής απόχρωσης! 

Κούπες: Χρηστικά αντικείμενα με πρωτότυπο design & αγορίστικες πινελιές

Πολλοί έφηβοι είναι λάτρεις του καφέ ή γενικά τους αρέσει να πίνουν το αγαπημένο τους ρόφημα, συνδυάζοντάς το με το διάβασμα και τις σχολικές δραστηριότητες. Ακόμα, πολλές φορές μετά από μια κουραστική μέρα στο σχολείο, προτιμούν να χαλαρώνουν στο δωμάτιό τους παρέα με μια κούπα στο χέρι. Έτσι λοιπόν, οι περισσότεροι επιθυμούν η κούπα τους να αντιπροσωπεύει το προσωπικό τους στιλ, ώστε να διαφοροποιούνται από τους μεγαλύτερους και να είναι ‘’μέσα στη μόδα’’! Επίσης, δε λείπουν και οι έφηβοι που είναι συλλέκτες και έχουν ως χόμπι να συλλέγουν κούπες ως αναμνηστικά αντικείμενα! 

 Στο Giftland θα βρείτε μία πληθώρα από μοντέρνες και ξεχωριστές κούπες με μοναδικό νεανικό design, όπως η κούπα-φωτογραφικός φακός και η κούπα-σιδερογροθιά που θα καλύψουν τις επιθυμίες και τις προτιμήσεις τους, είτε τους αρέσει μια πιο minimal προσέγγιση, είτε μια πιο grande αισθητική! Έτσι, θα βρείτε πορσελάνινες κούπες σε υπέροχα χρώματα και σχέδια, όπως και μοδάτες κούπες pop-art. 

Top Δώρα για Αγόρια στην Εφηβεία-Κούπες-Giftland (2)

Gadgets: Ένα περιζήτητο δώρο μεταξύ των εφήβων

Τα gadgets είναι μικρές και έξυπνες συσκευές που είναι σχεδιασμένες ώστε να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Οι έφηβοι προτιμούν διάφορα gadgets που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους και τους διασκεδάζουν, βγάζοντάς τους για λίγο από τη ρουτίνα του σχολικού τους προγράμματος, ανάλογα βέβαια με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες τους. Άλλωστε, είναι αυτά που κάνουν έναν έφηβο να ξεχωρίζει, ακολουθώντας την τάση της μόδας. 

Έτσι, εάν αποφασίσετε ότι και ο δικός σας έφηβος είναι λάτρης της τεχνολογίας, το μόνο που χρειάζεται είναι να περιηγηθείτε στην τεράστια γκάμα με gadgets του Giftland για να αποφασίσετε ποιο ταιριάζει ‘’γάντι’’ στις ανάγκες και στις προτιμήσεις του! 

Ωστόσο, θέλοντας να σας βοηθήσουμε περισσότερο να κατασταλάξετε, σας προτείνουμε να  ρίξετε μια ματιά στα πτυσσόμενα παγούρια, τα οποία μπορούν να παίρνουν πάντα μαζί τους οι έφηβοι στις διάφορες εξωσχολικές και αθλητικές τους δραστηριότητες. Είναι ακόμα απαραίτητα αξεσουάρ ειδικά τώρα που ο καιρός ‘’ανοίγει’’ και οι ανάγκες του οργανισμού για νερό είναι αυξημένες λόγω και της ανόδου της θερμοκρασίας. Επιπλέον, είναι ιδανικά στη μεταφορά τους αφού λόγω του σχεδιασμού τους δεν καταλαμβάνουν χώρο στη τσάντα τους, ελαχιστοποιώντας το βάρος για την πλάτη τους. 

Ακόμα, μια άλλη λύση για δώρο στην ίδια κατηγορία, είναι και το ακουστικό Giant Pod Bluetooth Speaker, το οποίο προσφέρει έως 3 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής με μια απλή φόρτιση- για μια ανάσα ξεκούρασης και διασκέδασης μετά τα μαθήματα-, ενώ διαθέτει και hands free για να μιλούν άνετα μέσω της ανοιχτής ακρόασης. 

Τέλος, για τα αγόρια που είναι fan της φυσικής και της αστρονομίας, μια καλή πρόταση είναι το Εκκρεμές του Νεύτωνα, ένα δώρο που μπορεί να διακοσμήσει το γραφείο τους, προσφέροντας χαλάρωση και κρατώντας το μυαλό τους σε εγρήγορση! 

4 Top Δώρα για Αγόρια στην Εφηβεία-Gadgets-Giftland

Όποιο δώρο από τα παραπάνω κι αν επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες και τα ‘’θέλω’’ του δικού σας εφήβου, ένα είναι σίγουρο πως στο Giftland θα βρείτε τα απόλυτα δώρα, που θα αφήσουν όλους ικανοποιημένους και χαρούμενους. Το μοναδικό που έχετε να κάνετε εσείς είναι να γνωρίζετε το γούστο τους και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς! 

Συχνές Ερωτήσεις

Τι δώρο να πάρω σε ένα αγόρι που βρίσκεται στην εφηβεία;

Επιλέξτε κάτι που να ταιριάζει στο γούστο του και στα χόμπι του. Επίσης θα μπορούσατε να τον ρωτήσετε ευθέως τι δώρο θα ήθελε!

Ποιο είναι το καλύτερο δώρο γενεθλίων για ένα έφηβο αγόρι;

Μία καταπληκτική ιδέα δώρου για ένα έφηβο αγόρι είναι ένα ποδοσφαιράκι! Αυτό το δώρο θα του χαρίσει απίστευτες στιγμές διασκέδασης με τους φίλους του.

Πώς να οργανώσω ένα πάρτι γενεθλίων για ένα έφηβο αγόρι;

Μία πολύ καλή ιδέα θα ήταν να οργανώσετε για αυτόν ένα πάρτι έκπληξη μαζεύοντας τους φίλους του στο σπίτι ή πηγαίνοντάς τους στην αγαπημένη του καφετέρια!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.