Αστεία Δώρα : Πως να χαρίσετε χαμόγελα στους φίλους σας!

Αστεία Δώρα : Πως να χαρίσετε χαμόγελα στους φίλους σας!

Ο φίλος σας είναι η ψυχή της παρέας  και κάνει τους πάντες γύρω του να ξεκαρδίζονται στα γέλια με τα αστεία του και τις πλάκες του. Έφτασε λοιπόν εκείνη η στιγμή που πρέπει να του κάνετε ένα δώρο και δε μπορείτε να βρείτε κάτι που να ταιριάζει στη χιουμοριστική προσωπικότητά του. Μην συμβιβαστείτε με το να του αγοράσετε κάποιο τυποποιημένο και χωρίς ουσία δώρο από υποχρέωση, αλλά διαλέξτε ένα ή και περισσότερα αστεία δώρα που θα εκτιμήσει πραγματικά. Σε αυτό το άρθρο έχουμε ετοιμάσει για  εσάς, κάποιες πραγματικά πρωτότυπες ιδέες για αστεία δώρα που θα δώσουν χαρά και άφθονο γέλιο στον φίλο σας, όπως άλλωστε κάνει και αυτός για όλη την παρέα. 

Χιουμοριστικές φιγούρες

Μία πολύ έξυπνη ιδέα για αστεία δώρα είναι να επιλέξετε ένα διακοσμητικό χώρου, το οποίο θα κάνει τον φίλο σας να σας θυμάται όποτε το βλέπει. Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα διακοσμητικό  το οποίο να έχει κάποια άμεση αναφορά στο φίλο σας αυτόν και την ιδιοσυγκρασία του. Με αυτό εννοούμε να επιλέξετε κάποιο διακοσμητικό, το οποίο να έχει σχέση με το επάγγελμά ή τα ενδιαφέροντά του.

Στη Giftland  θα βρείτε υπέροχες χιουμοριστικές φιγούρες, οι οποίες καλύπτουν μία ποικιλία θεματικών, ώστε να βρείτε αυτή που είναι η κατάλληλη για τον φίλο σας. Ενδεικτικά, αν ο φίλος σας ασχολείται με μαστορέματα μπορείτε να του χαρίσετε τη χιουμοριστική φιγούρα με εργάτη. Αντίστοιχα, αν ο φίλος σας ασχολείται με τη μουσική, μπορείτε να του χαρίσετε τη χιουμοριστική φιγούρα του μουσικού. Όλες οι φιγούρες που θα βρείτε στη Giftland, εκτός από αστείες είναι και εξαιρετικά ανθεκτικές, καθώς είναι φτιαγμένες από πολυρεσίνη, ένα ειδικό υλικό για διακοσμητικά,  το οποίο τους χαρίζει πορσελάνινη όψη μαζί με εξαιρετική αντοχή. Έτσι θα είστε σίγουροι πως το δώρο που θα κάνετε στον φίλο σας θα τον συντροφεύει για πολύ καιρό.Αστεία δώρα-Χιουμοριστικές φιγούρες-giftland

Αστείες κούπες

Αν ψάχνετε για αστεία δώρα τα οποία είναι ταυτόχρονα και χρήσιμα, μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε στον φίλο σας μία κούπα με χιουμοριστική θεματολογία. Παραδείγματος χάριν, αν ο φίλος σας είναι party animal και του αρέσει να ξενυχτάει μέχρι το πρωί, μπορείτε να επιλέξετε για αυτόν τη κούπα με τα ζώα της πόλης, ώστε να πίνει τον πρωινό του καφέ μετά από κάθε hangover. Ακόμα αν ο φίλος σας αργεί σχεδόν πάντα στις συναντήσεις, ακολουθεί δηλαδή την λαϊκή έκφραση «Ρίχνω πιστόλι!», μπορείτε  να του χαρίσετε πειράζοντας τον για αυτή του την ενοχλητική συνήθεια, την κούπα πιστόλι. Τέλος, αν ο φίλος σας είναι coffee-addict μπορείτε να τον πειράξετε για την εμμονή του με τον καφέ, αγοράζοντάς του ένα θερμός με μεγάλη χωρητικότητα. έτσι θα του κάνετε όχι μόνο ένα αστείο δώρο, αλλά και ένα εξαιρετικά χρήσιμο αξεσουάρ για αυτόν καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. 

Αστεία δώρα-κούπες-giftland

Αστεία δώρα για όλη την παρέα

Αν ανήκετε σε μία παρέα με πολύ χιούμορ, σας προτείνουμε να αγοράσετε κάποια αστεία δώρα, τα οποία θα χαρίσουν ξεκαρδιστικές στιγμές σε όλα τα μέλη της, συσφίγγοντας ακόμα περισσότερο τους δεσμούς μεταξύ τους. Κάνοντας μία περιήγηση στη Giftland μπορείτε να ανακαλύψετε πολλές επιλογές αστείων δώρων για παρέα, με τα περισσότερα από αυτά να είναι επιτραπέζια. Αγοράζοντας ένα από τα πιο διασκεδαστικά επιτραπέζια των παιδικών μας χρόνων, το φιδάκι, θα δώσετε την ευκαιρία σε όλους σας τους φίλους να διασκεδάσουν και να νιώσουν ξανά παιδιά. Επιπλέον, αν ανήκετε σε παρέα ποδοσφαιρόφιλων, τα τέλεια αστεία δώρα για σας θα είναι πιθανότατα τα ποδοσφαιράκια. Παίζοντας επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι θα έχετε την ευκαιρία να χωριστείτε σε ομάδες, να γελάσετε και να ζητωκραυγάσετε, όπως όταν παίζατε μικροί ποδόσφαιρο στο σχολείο και τις αλάνες της γειτονιάς σας. 

Αστεία δώρα-Επιτραπέζια-giftland

Όποιο δώρο και να επιλέξετε  για τους φίλους σας, να θυμάστε ότι σκοπός σας είναι να τους χαρίσετε διασκεδαστικές στιγμές και να τους δείξετε πόσο τους νοιάζεστε. Στη Giftland θα βρείτε μία ποικιλία από αστεία δώρα τα οποία  θα ενθουσιάσουν τους φίλους σας που έχουν χιούμορ  και θα τους  δείξουν πόσο καλά γνωρίζετε το γούστο και τα ενδιαφέροντά τους!

 

Share this post

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.