Διαλέξτε Δώρα για Βαφτιστήρια Ανάλογα με την Ηλικία τους

Διαλέξτε Δώρα για Βαφτιστήρια Ανάλογα με την Ηλικία τους

Οι νονοί είναι οι πνευματικοί γονείς ενός παιδιού, είναι δηλαδή οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν την πνευματική φροντίδα του, καθ’ όλη τη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας αλλά και αργότερα. Σε κάθε σημαντική γιορτή είθισται οι νονοί να κάνουν στα βαφτιστήρια τους κάποια συμβολικά δώρα.  Τα δώρα από το νονό και τη νονά έχουν ως σκοπό να κάνουν χαρούμενο το παιδάκι για το οποίο προορίζονται, αλλά και να του δείξουν, πως οι πνευματικοί του γονείς βρίσκονται πάντα δίπλα του στην πορεία της ζωής του. Η μεγάλη συμβολική σημασία που έχουν τα δώρα για βαφτιστήρια, οδηγεί τους απανταχού νονούς να αγχώνονται κάθε φορά που έρχεται εκείνη η ώρα που πρέπει να διαλέξουν το κατάλληλο για το δικό τους βαφτιστήρι. 

Έχοντας ως σκοπό να σας βοηθήσουμε σε αυτό σας στο έργο, έχουμε ετοιμάσει για εσάς έναν οδηγό, ώστε να διαλέξετε δώρα για βαφτιστήρια ανάλογα με την ηλικία τους.  Ο λόγος που επιλέγουμε την ηλικία ως παράγοντα για να κατηγοριοποιήσουμε τις προτάσεις δώρων του άρθρου, είναι αφενός, η καταλληλόλητα των δώρων για κάθε ηλικία και αφετέρου, οι προτιμήσεις των παιδιών, που αλλάζουν ανάλογα με την ηλικία.

Ηλικίες 0-3

Η βρεφική ηλικία είναι μία περίοδος η οποία προβληματίζει ιδιαίτερα τους νονούς, όσον αφορά την αγορά δώρου. Όταν μιλάμε για τόσο μικρά παιδάκια η αγορά ρούχων φαντάζει να είναι πεταμένα χρήματα, καθώς ο ρυθμός ανάπτυξης στην παιδική ηλικία είναι πολύ μεγάλος. Ακόμα, σε αυτές τις ηλικίες τα παιδιά πρέπει να μένουν μακριά από αντικείμενα, που έχουν μικρά κομματάκια ή ενδέχεται να σπάσουν. Έτσι, η γκάμα παιχνιδιών που θα μπορούσαν να επιλέξουν οι νέοι νονοί, μειώνεται δραματικά. 

Μία έξυπνη επιλογή δώρου για αυτές τις ηλικίες, θα ήταν ένα διακοσμητικό για το παιδικό δωμάτιο. Στη Giftland θα βρείτε μία ποικιλία παιδικών φωτιστικών, τα οποία μπορούν να δώσουν μία νότα ευθυμίας και ζωντάνιας στο παιδικό δωμάτιο. Ακόμα μπορείτε να επιλέξετε κάποιο mobile κρεμαστό διακοσμητικό, που θα τοποθετηθεί πάνω από την κούνια του μωρού ή το παιδικό του κρεβατάκι, καθώς έρευνες δείχνουν πως σε αυτήν την ηλικία, τα οπτικά ερεθίσματα είναι πολύ σημαντικά για την ανάπτυξη των αισθήσεων. 

Δώρα για Βαφτιστήρια-ηλικίες 0-3-giftland

Ηλικίες 4-6

Σε αυτό το στάδιο τα παιδιά εισάγονται στο μαγικό κόσμο του ομαδικού παιχνιδιού, το οποίο λειτουργεί ως μέσο για να μάθουν τον κόσμο γύρω τους. Γι’ αυτό το λόγο τα τα παιχνίδια μίμησης αποτελούν εξαιρετικά δώρα για βαφτιστήρια αυτών των ηλικιών. Για κοριτσάκια αυτών των ηλικιών σας προτείνουμε να αγοράσετε παιχνίδια όπως το κουκλόσπιτο, ενώ για αγοράκια μπορείτε να αγοράσετε την παιδική εργαλειοθήκη.  Ακόμα, μπορείτε να επιλέξετε τις κούκλες θεάτρου, καθώς στα παιδάκια αυτών των ηλικιών αρέσουν πολύ οι μαριονέτες και το κουκλοθέατρο.

_Δώρα για Βαφτιστήρια-ηλικίες 4-6-giftland

Ηλικίες 7-11

Φτάνοντας σε μεγαλύτερες ηλικίες, σας προτείνουμε κινηθείτε προς την κατεύθυνση παιχνιδιών, που θα ακονίσουν το μυαλό των μικρών παιδιών. Τα παζλ θεωρούνται τα πλέον κλασικά δώρα για να οξύνουν τις πνευματικές ικανότητες ενός παιδιού. Στη Giftland θα βρείτε μία ευρεία γκάμα επιλογών παζλ ποικίλης θεματολογίας, τα οποία είναι ιδανικά για ατομικό αλλά και ομαδικό παιχνίδι. Αν το βαφτιστήρι σας ενδιαφέρεται για τα ταξίδια και θέλει να εξερευνήσει όλες τις γωνιές του κόσμου, μπορείτε να επιλέξετε παζλ που απεικονίζουν διάσημα τοπία στον πλανήτη, μερικές μόνο επιλογές είναι η μαγευτική Βιέννη της Ιταλίας και η μεγαλοπρεπής πρωτεύουσα της Ρωσίας, Μόσχα

Ακόμα, εξαιρετικά δώρα για βαφτιστήρια που ανήκουν σε αυτή την ηλικιακή ομάδα είναι τα σχολικά είδη. Σε αυτές τις ηλικίες, το σχολείο και οι υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό, καλύπτουν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του χρόνου των παιδιών. Έτσι, θα μπορούσατε να δωρίσετε στα βαφτιστήρια σας καλαίσθητα τετράδια με σκληρό δερμάτινο εξώφυλλο και παιχνιδιάρικα στυλό που θα τους φτιάχνουν τη διάθεση. Όλοι άλλωστε θυμόμαστε τη χαρά που μας έδιναν τα καινούργια τετράδια και στυλό όταν πηγαίναμε σχολείο. 

_Δώρα για Βαφτιστήρια-ηλικίες-7-11-giftland

Ηλικίες 12-16

Η εφηβεία αποτελεί το σκαλοπάτι πριν την ενηλικίωση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εκεί σταματούν οι υποχρεώσεις του νονού και της νονάς. Η επιλογή δώρων για βαφτιστήρια που βρίσκονται στην εφηβεία είναι μία αρκετά δύσκολη δουλειά, καθώς  είναι μία περίοδος που τα παιδιά αλλάζουν συνεχώς συνήθειες και γούστο. Για αυτό το λόγο, μία ασφαλής επιλογή δώρου για έναν έφηβο θα ήταν μία κούπα, εφόσον η χρηστική της αξία είναι αδιαμφισβήτητη. Ένα ακόμα δώρο που είναι πάντα χρήσιμο ανεξαρτήτως ηλικίας είναι ένα μπρελόκ. Για να είστε σίγουροι μάλιστα, ότι το δώρο σας θα αρέσει στο βαφτιστήρι σας, σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα σετ από διαφορετικά μπρελόκ τα οποία θα μπορεί να χρησιμοποιεί εναλλάξ.  

Τέλος, Για τα κορίτσια στην εφηβεία ένα ιδανικό δώρο θα ήταν μία κοσμηματοθήκη, όπου θα μπορούσαν να τακτοποιούν τα πρώτα τους κοσμήματα. Ακόμα ένα όμορφο δώρο για έφηβες είναι ο καθρέφτης με led και μουσική, που θα τις βοηθήσει να συνδυάσουν  τις πρώτες προσπάθειες τους για μακιγιάζ, με το αγαπημένο τους τραγούδι.

_Δώρα για Βαφτιστήρια-ηλικίες 12-16-giftland

Όποια και αν είναι η ηλικία ή το γούστο ενός παιδιού, είναι απόλυτα σίγουρο πως στη Giftland θα βρείτε υπέροχα δώρα για βαφτιστήρια, ιδανικά για κάθε περίσταση. Κάντε μία περιήγηση στο site  μας και ανακαλύψτε έναν συναρπαστικό κόσμο εκπλήξεων και δώρων για τα άτομα που αγαπάτε!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.