Δώρα για Δασκάλα : 3+1 Eυφάνταστες Προτάσεις

Δώρα για Δασκάλα : 3+1 Eυφάνταστες Προτάσεις

Δώρα για Δασκάλα-Giftland

Ο ρόλος του εκπαιδευτικού είναι ιδιαίτερα σημαντικός στη ζωή ενός παιδιού ιδιαίτερα στις μικρότερες ηλικίες, όπου o εκπαιδευτικός υποκαθιστά τον ρόλο του γονέα ως παιδαγωγός. Το παιδί σας πρέπει να είναι σε θέση να σχηματίσει μία σχέση εμπιστοσύνης και αγάπης με τον εκπαιδευτικό του, ώστε να αισθάνεται την τάξη ως ένα ασφαλές περιβάλλον δημιουργίας. Ο τρόπος να δείξουμε στους εκπαιδευτικούς την ευγνωμοσύνη μας για το έργο τους, είναι κυρίως μέσω της καλής και ευγενική μας συμπεριφοράς. Ωστόσο, τα δώρα για δασκάλα, είναι μία ιδανική συμβολική χειρονομία για να δείξετε ότι πραγματικά νοιάζεστε  και ενδιαφέρεστε για την παιδαγωγό του παιδιού σας και για να της πείτε ένα ευχαριστώ για όσα κάνει. 

Επιλέξτε μία κούπα ή ένα θερμός 

Μία κούπα είναι ένα από τα πιο προσωπικά δώρα για δασκάλα, που μπορούμε να κάνουμε. Επίσης είναι μία ιδιαίτερα εύχρηστη επιλογή δώρου, καθώς μία όμορφη και ποιοτική κούπα  θα κάνει τη δασκάλα του παιδιού σας να απολαμβάνει ακόμα περισσότερο το τσάι ή τον καφέ της. Αν η δασκάλα του παιδιού σας έχει χιούμορ μπορείτε να επιλέξετε μία κούπα με κάποιο λογοπαίγνιο. Αν πάλι είναι ρομαντικός χαρακτήρας μπορείτε να επιλέξετε μία κούπα η οποία να έχει vintage μοτίβα και παστέλ αποχρώσεις. Ένα ακόμη πιο πρακτικό δώρο που θα μπορούσατε να χαρίσετε στη δασκάλα του παιδιού σας είναι ένα θερμός. ένα καλό θερμός είναι ένα δώρο που θα ενθουσίαζε οποιονδήποτε εργαζόμενο. Με το θερμός, η δασκάλα του παιδιού σας θα  μπορούσε να διατηρεί τα ροφήματα της σε επιθυμητή θερμοκρασία και να τα μεταφέρει στη δουλειά της. 

Δώρα για Δασκάλα-Επιλέξτε μία κούπα ή ένα θερμός-giftland

Πρακτικά διακοσμητικά γραφείου

Τα διακοσμητικά ενός γραφείου είναι μία πολύ σωστή επιλογή δώρου για κάποιον που περνάει ώρες σε αυτό, όπως η δασκάλα του παιδιού σας. Επιλέξτε να αγοράσετε για αυτήν κάποιο καλόγουστο βιβλιοστάτη, ο οποίος όχι μόνο θα την βοηθήσει να ομορφύνει τα ράφια της βιβλιοθήκης της, αλλά και να  οργανώσει καλύτερα τα βιβλία της. Παραδείγματος χάριν, θα μπορούσε  να τοποθετεί ένα βιβλιοστάτη σε κάθε σημείο όπου τα βιβλία της αλλάζουν θεματολογία. Ένα ακόμα χρήσιμο δώρο για την οργάνωση ενός γραφείου είναι τα πρες παπιέ! Τα πρες παπιέ ίσως να θεωρούνται απαρχαιωμένα από πολλούς, καθώς ο υπολογιστής έχει καταργήσει για τους περισσότερους από εμάς τη χρησιμότητα του χαρτιού. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για μια δασκάλα, η οποία έχει άπειρες κόλλες μαθητών συνεχώς στοιβαγμένες πάνω στο γραφείο της. Χαρίζοντας της ένα πρες παπιέ θα τη βοηθήσετε να κρατά οργανωμένα τα γραπτά των μαθητών της  και να είναι σίγουρη πως δεν θα χάσει κανένα.

Δώρα για Δασκάλα-Πρακτικά διακοσμητικά γραφείου-Giftland

Εκπαιδευτικά παιχνίδια

Για τις δασκάλες των τάξεων του δημοτικού  και του νηπιαγωγείου τα εκπαιδευτικά παιχνίδια αποτελούν ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο, ώστε να μπορέσουν να διατηρήσουν  την προσοχή των παιδιών την ώρα του μαθήματος, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούν να τους μεταδώσουν χρήσιμες γνώσεις. Παραδείγματος χάριν το εκκρεμές του Νεύτωνα αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για να μπορέσει μία δασκάλα να διδάξει τη διατήρηση της ορμής και της ενέργειας που αποτελεί έναν από τους τρεις νόμους του Νεύτωνα και έναν από τους θεμελιώδεις νόμους της φυσικής επιστήμης. Ένα ακόμη παιχνίδι που θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο για μία εκπαιδευτικό της προσχολικής ηλικίας είναι το συναρμολογούμενο τζιπ, καθώς η εκπαιδευτικός χρησιμοποιώντας το απτικό παιχνίδι βρίσκεται σε θέση να οξύνει τη συνδυαστική λογική των μικρών παιδιών. Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε κάποια παιχνίδια μίμησης τα οποία είναι ιδανικά για δασκάλους που ασχολούνται με τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες των παιδιών.

Δώρα για Δασκάλα-εκπαιδευτικά παιχνίδια-giftland

Τετράδιο για σημειώσεις

Ένα από τα πιο ταιριαστά δώρα για δασκάλα που θα μπορούσατε να πάρετε είναι ένα τετράδιο για σημειώσεις. Ο λόγος είναι ότι αποτελεί ένα αντικείμενο που θα της φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο κατά τη διάρκεια της εργασίας της. Καλό θα ήταν να επιλέξετε ένα τετράδιο με σκληρό εξώφυλλο, το οποίο δε θα τσαλακώνεται κατά τη μεταφορά του. Στη Giftland μπορείτε να βρείτε πανέμορφα δερμάτινα τετράδια ποικίλης θεματολογίας, ώστε να διαλέξετε αυτό που πιστεύετε ότι ταιριάζει περισσότερο στο γούστο της δασκάλας του παιδιού σας. Μία πολύ όμορφη χειρονομία θα ήταν να παρακινήσετε το παιδάκι σας να γράψει μία αφιέρωση με τα γράμματά του στις πρώτες σελίδες του τετραδίου,  κάνοντας έτσι το δώρο για τη δασκάλα ακόμα πιο προσωπικό.

Δώρα για Δασκάλα-τετράδιο για σημειώσεις-giftland

Κάνοντας μία περιήγηση στο site της giftland είναι σίγουρο ότι θα βρείτε υπέροχα δώρα για δασκάλα που θα σας βοηθήσουν να δείξετε τη εκτίμησή σας προς αυτή. Ακόμα μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες προτάσεις πρωτότυπων δώρων και διακόσμησης, κατάλληλες να καλύψουν και τα πιο απαιτητικά γούστα!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.