Δώρα για Φαντάρους: Έξυπνες & Οικονομικές Ιδέες!

Δώρα για Φαντάρους: Έξυπνες & Οικονομικές Ιδέες!

δώρα για φαντάρους-giftland

Ήρθε εκείνη η ώρα που κάποιος φίλος, συγγενής ή και το αγόρι σας θα πάει φαντάρος! Σίγουρα το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί ορόσημο στη ζωή ενός άνδρα καθώς πρόκειται να περάσει μήνες σε ένα στρατόπεδο, αλλάζοντας αρκετές φορές πόλη και κάνοντας πολλά πράγματα που θα τον βγάλουν έξω από την ρουτίνα του, όπως είναι να ξυπνάει στη μέση της νύχτας για να φυλάξει σκοπιά! Όπως καταλαβαίνετε μία τόσο ειδική περίσταση απαιτεί ένα δώρο το οποίο θα είναι πρωτότυπο και θα  χαρίσει ένα μεγάλο χαμόγελο στον παραλήπτη του!

Σίγουρα για να φτάσετε στη σωστή επιλογή δώρου θα πρέπει να λάβετε υπόψιν σας τον χαρακτήρα του φαντάρου για τον οποίο προορίζεται το δώρο αλλά και τον βαθμό χρηστικότητας που θα έχει για αυτόν. H ομάδα του Giftland έχει ετοιμάσει για εσάς μία λίστα με τα καλύτερα δώρα για φαντάρους, ώστε να διαλέξετε αυτό που θα ταιριάζει απόλυτά στο γούστο του δικού σας!

Δώρα για τον νεοσύλλεκτο

Αν το αγόρι για το οποίο προορίζεται το δώρο μόλις έχει μπει ή πρόκειται να μπει στον στρατό, σας προτείνουμε να επιλέξετε κάτι που θα του φανεί χρήσιμο για αυτή την περίοδο. Μία πολύ πρακτική επιλογή για τον στρατό είναι ένα πολυεργαλείο. Ένα εργαλείο δηλαδή που περιέχει σουγιά, πένσα και λίμα. Όλα αυτά θα του φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα κατά την διάρκεια της θητείας του, καθώς οι φαντάροι  καλούνται πολλές φορές να κάνουν χειρωνακτικές εργασίες και αυτοσχέδιες κατασκευές. Ένα ακόμα δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε σε έναν φαντάρο είναι  ένα φλασκί το οποίο θα μπορεί να παίρνει μαζί του κατά την διάρκεια των ασκήσεών του. Θα σας προτείναμε μάλιστα να επιλέξετε το φλασκί παραλλαγής, το οποίο ταιριάζει  άψογα με το mood του στρατού!

Για τον φαντάρο που είναι η ψυχή της μονάδας

Οι περισσότερο άνδρες μετά τον στρατό έχουν να αφηγηθούν πάρα πολλές ιστορίες από αυτόν! Επίσης είναι γνωστό πως στο στρατό σχηματίζονται ιδιαίτερα δυνατές φιλίες οι οποίες κρατούν μια ζωή. Ο λόγος είναι πολύ απλός, καθώς κατά τη διάρκεια του στρατού οι φαντάροι έχουν την ευκαιρία να δεθούν μεταξύ τους κάνοντας αστεία και πλάκες μέσα στη μονάδα!

Αν ο φίλος μας για τον οποίο προορίζεται το δώρο είναι αυτό που λέμε η ψυχή της παρέας, τότε σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα δώρο για αυτόν, το οποίο θα τον βοηθήσει να διασκεδάζει μαζί με τους άλλους φαντάρους! Ένα τέτοιο δώρο θα μπορούσε να είναι μία τράπουλα ή κάποιο μικρό επιτραπέζιο παιχνίδι!

Δώρα για τον φαντάρο εξερευνητή

Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι φαντάροι οι οποίοι απολαμβάνουν την εμπειρία του στρατού, ως άλλοι εξερευνητές. Για αυτή την κατηγορία έχουμε να σας προτείνουμε κάποια δώρα που σίγουρα θα τους ενθουσιάσουν και θα τους κάνουν να απολαύσουν στο έπακρο την εμπειρία του στρατού, αυτά δεν είναι άλλα από τις πυξίδες οι οποίες θα κάνουν πιο εύκολη την πλοήγησή τους, αλλά και τα κυάλια τα οποία θα τους  προσφέρουν άψογη ορατότητα όπου και να βρίσκονται.

Δώρα για τον «απολελέ»!

Και τώρα φτάσαμε στην κατηγορία των φαντάρων που βρίσκονται κοντά στην πολυπόθητη  απόλυση. Σε έναν τέτοιο φαντάρο  πρέπει να κάνετε ένα  δώρο για τη στιγμή που θα είναι επιτέλους «ελεύθερος πολίτης». Μία πολύ καλή επιλογή  θα ήταν ένα κρασί για να γιορτάσει όπως πρέπει την απόλυσή του! Φυσικά πρέπει να το συνοδέψετε με μία καλόγουστη και πρακτική θήκη η οποία θα αναδείξει το δώρο σας! Σας προτείνουμε να επιλέξετε  μία θήκη η οποία να περιέχει αξεσουάρ ανοίγματος κρασιού, ώστε να μπορεί να ανοίξει εύκολα και γρήγορα το δώρο που του προσφέρατε!

Ένα ακόμη δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε σε έναν φαντάρο που απολύεται είναι ένα ανδρικό σετ με ρολόι, πορτοφόλι και ζώνη. Η συγκεκριμένη επιλογή αποτελεί μία εξαιρετική ιδέα εν όψει της απόλυσης του, καθώς θα δώσει την ευκαιρία στον «ελεύθερο πλέον πολίτη» να  νιώσει πως μπορεί ξανά να περιποιηθεί την εμφάνισή του όπως θέλει αυτός, χωρίς να είναι υποχρεωμένος να ακολουθεί τους αυστηρούς κανόνες του στρατού!

Διαβάζοντας αυτό το άρθρο ελπίζουμε να πήρατε αρκετές ιδέες για το ποιο θα μπορούσε να είναι το ιδανικό δώρο για έναν φαντάρο! Να θυμάστε πως για όποια περίσταση και να ψάχνετε δώρο θα το βρείτε στο giftland, καθώς το online κατάστημά μας διαθέτει χιλιάδες δώρα για κάθε γούστο!

Συχνές Ερωτήσεις

Τι δώρο να του πάρω για να με θυμάται;

Ένα δώρο που θα σχετίζεται με μία όμορφη ανάμνηση που έχετε μαζί!

Ποια είναι τα καλύτερα δώρα για νεοσύλλεκτους;

Σίγουρα ένα απαραίτητο δώρο για έναν νεοσύλλεκτο είναι ένα λουκέτο για να κλειδώνει τα πράγματά του, αλλά και ένα πολυεργαλείο το οποίο θα του φανεί χρήσιμο στην εκπαίδευση.

Ποιες είναι οι καλύτερες ευχές για «καλός πολίτης»;

  • Επιτέλους ελεύθερος! Καλός πολίτης!
  • Η στιγμή που περιμέναμε τόσο καιρό, έφτασε! Επιτέλους ελεύθερος πολίτης! Επιτέλους, μαζί!
  • Εύχομαι η εμπειρία σου στον στρατό να σου προσέφερε νέες γνώσεις, περιπέτειες αλλά και καινούργιους φίλους!
Share this post

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.