3+1 Διασκεδαστικά & Πρωτότυπα Δωράκια για Πάρτυ!

3+1 Διασκεδαστικά & Πρωτότυπα Δωράκια για Πάρτυ!

Τα πάρτυ αποτελούν μία αφορμή για να διασκεδάσουμε  και να ξεφύγουμε από τους ανιαρούς ρυθμούς της καθημερινής μας ρουτίνας! Βεβαια συνήθως πριν πάμε σε ένα πάρτυ καταναλώνουμε αρκετή σκέψη για το τι δώρο θα έπρεπε να πάρουμε. Σίγουρα ένα δώρο που προορίζεται για πάρτι θα έπρεπε από τη μία να είναι αστείο και κουλ αλλά από την άλλη να εντυπωσιάσει και να μη δείχνει καθόλου πρόχειρο. Δε χρειάζεται να σπαζοκεφαλιάζετε καθώς η ομάδα του giftland έχει ετοιμάσει για εσάς μια λίστα με τα πιο πρωτότυπα δωράκια για πάρτυ τα οποία όχι μόνο θα κλέψουν την παράσταση στο παρτυ αλλά μπορούν να σκορπίσουν και άφθονες στιγμές γέλιου για όλη την παρέα. 

Παιχνίδια ποτού 

Τα παιχνίδια ποτού αποτελούν έναν από  τους καλύτερους τρόπους να βάλετε φωτιά στην ατμόσφαιρα του πάρτυ. Ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια ποτού που προσφέρουν άπειρες στιγμές γέλιου είναι το beer pong. Για να παίξετε beer pong πρέπει αρχικά να χωριστείτε σε δύο ομάδες, τα μέλη της κάθε ομάδας στοχεύουν τα ποτήρια με μπύρα που βρίσκονται μπροστά από τους αντιπάλους τους τους. Αν πετύχουν το κάποιο ποτήρι, ένας παίκτης από την άλλη ομάδα είναι υποχρεωμένος να το πιει το το περιεχόμενο του ποτηριού. Στο τέλος, νικάει η ομάδα η οποία θα έχει αναγκάσει τους αντιπάλους της να πιουν όλα τα ποτήρια μπύρας, που βρίσκονται μπροστά τους. Στο site του giftland μπορείτε να βρείτε  αυτούσιο το παιχνίδι του beer pong αλλά και πολλές παραλλαγές του όπως το επιτραπέζιο γκολφ με ποτό ή το ποδοσφαιράκι με ποτό. Αν και η λογική του κάθε παιχνιδιού βασίζεται σε διαφορετικούς κανόνες ο σκοπός είναι πάντα ο ίδιος, να κάνεις τον αντίπαλό σου να πιει όσα περισσότερα ποτά γίνεται.

Πρωτότυπα δωράκια για πάρτυ- παιχνίδια ποτού-giftland

Βελάκια

Δεν υπάρχει επιτυχημένο πάρτι, στο οποίο οι συμμετέχοντες να μην έχουν παίξει βελάκια. Τα βελάκια αποτελούν ένα από τα πιο πρωτότυπα δωράκια για πάρτυ όλων των εποχών. Μπορείτε να χωριστείτε σε ομάδες για να παίξετε βελάκια κρατώντας σκορ ή να ρίχνετε βολές ατομικά και να κερδίσει αυτός που θα ρίξει πιο κοντά στο στόχο. Τα βελάκια αποτελούν ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι ιδιαίτερα στο ημίφως του πάρτυ, καθώς αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο το να πετύχετε τον στόχο. Τα βελάκια ακόμα μπορούν να συνδυαστούν μαζί με άλλα γνωστά παιχνίδια για πάρτυ όπως είναι το θάρρος ή αλήθεια. Για παράδειγμα αν κάποιος πετύχει τον στόχο μπορεί να προκαλέσει τον αντίπαλο το σε θάρρος ή αλήθεια.

Πρωτότυπα δωράκια για πάρτυ- βελάκια-giftland

Πρωτότυπα Δωράκια για πάρτυ που θα ανάψουν το κέφι

Όλοι γνωρίζουμε πως το νούμερο 1 για την επιτυχία ενός πάρτυ είναι η καλή διάθεση και το κέφι. Για να υπάρξει βέβαια κέφι, βασική προϋπόθεση είναι η καλή και δυνατή μουσική. Έτσι, ένα από τα πιο πρωτότυπα δωράκια για πάρτυ που θα μπορούσατε να επιλέξετε είναι σίγουρα το ηχείο bluetooth το οποίο θα γεμίσει τον χώρο του πάρτι με μουσική και μπορείτε να το τοποθετήσετε όπου θέλετε, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για καλώδια και πρίζες.

Ένα ακόμα πρωτότυπο δωράκι για πάρτυ που θα απογειώσει την διασκέδαση είναι το επιτραπέζιο bowling. Αυτό το φανταστικό παιχνίδι αποτελεί την ιδανική αφορμή για να χωριστείτε σε ομάδες και να παίξετε ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια όλων των εποχών.

Πρωτότυπα δωράκια για πάρτυ-δώρα που θα ανάψουν το κέφι-giftland

Παιχνίδια για όταν το πάρτυ έχει ηρεμήσει

Καθώς η ώρα περνά και το πάρτυ κοντεύει να φτάσει στο τέλος του, η ενέργεια για ξέφρενο χορό δεν υπάρχει πια και η παρέα μαζεύεται για να παίξει μερικά χαλαρά παιχνίδια. Σίγουρα αν θελήσετε να παίξετε χαρτιά θα πρέπει να προτιμήσετε την αδιάβροχη τράπουλα, καθώς αυτή σίγουρα δεν θα λερωθεί από τα ποτά και τα αναψυκτικά που πιθανόν να έχουν χυθεί σε τραπέζια και άλλες επιφάνειες. Τέλος, ένα cozy και πρωτότυπο δωράκι για πάρτυ που είναι ιδανικό για όταν πια όλοι έχετε κουραστεί είναι το παζλ. Όλη η παρέα μπορεί να συνεργαστεί ώστε να λύσει ένα παζλ διαφωνώντας και γελώντας παράλληλα.

Πρωτότυπα δωράκια για πάρτυ-δωράκια για όταν το πάρτυ ηρεμήσει-giftland

Σε αυτό το άρθρο ελπίζουμε να σας δώσαμε μερικές ιδέες για πρωτότυπα δωράκια για πάρτυ,  που πραγματικά θα απογειώσουν την διάθεση για όλη την παρέα και θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης!

 

Share this post

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.