3+1 Έξυπνα & Οικονομικά Δωράκια για το Σχολείο!

3+1 Έξυπνα & Οικονομικά Δωράκια για το Σχολείο!

δωράκια για το σχολείο-οικονομικές ιδέες-giftland

Σιγά σιγά πλησιάζει εκείνη η ώρα που οι μικροί μας φίλοι θα ακούσουν ξανά το γνώριμο κουδούνι του σχολείου και θα καθίσουν πάλι στα θρανία τους, ώστε να ξεκινήσουν μία νέα σχολική χρονιά γεμάτη με νέα όνειρα και προσδοκίες. Εσείς από την πλευρά σας ψάχνετε έναν τρόπο για να τους δείξετε  την υποστήριξή σας και την αγάπη σας σε αυτή τους την προσπάθεια. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να το κάνετε, από να τους προσφέρετε οικονομικά αλλά και πρακτικά δωράκια για το σχολείο. Αναρωτιέστε ποια είναι αυτά; Συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο για να ανακαλύψετε τις πιο έξυπνες και οικονομικές προτάσεις δώρων για το σχολείο. 

Τετράδια & Στυλό

Τα τετράδια και τα στυλό είναι σίγουρα από τα πιο πρακτικά αντικείμενα για ένα παιδί που πάει σχολείο! Βέβαια, όλοι θυμόμαστε πως όταν πηγαίναμε σχολείο τα τετράδια σήμαιναν πολλά περισσότερα από απλώς ένα μέρος για να κρατάμε τις σημειώσεις μας. Τα σχολικά τετράδια για ένα παιδί αποτελούν μέρος του στυλ του και έναν τρόπο για να εκφράσει το προσωπικό του γούστο. Έτσι, πριν επιλέξετε ένα τετράδιο για να κάνετε δώρο σε έναν μαθητή, πρέπει να σκεφτείτε το προσωπικό του γούστο και τα πράγματα που του αρέσουν να κάνει. Για παράδειγμα σε ένα αγοράκι που του αρέσουν τα αυτοκίνητα θα μπορούσατε να αγοράσετε ένα τετράδιο με αυτοκίνητο στο εξώφυλλο, ενώ σε ένα κοριτσάκι που βρίσκεται στις πρώτες τάξεις του δημοτικού θα μπορούσατε να πάρετε το σετ με το στυλό και το ροζ τετράδιο.

δωράκια για το σχολείο-τετράδια στυλό-giftland

Παγούρια

Ένα άλλο απόλυτα χρηστικό δώρο για το σχολείο είναι το παγούρι. Έτσι, θα είστε σίγουροι ότι το παιδί σας δεν θα διψάσει ποτέ. Σας προτείναμε να επιλέξετε κάποιο από τα ανοξείδωτα παγούρια της συλλογής μας, επιλέγοντας ένα ανοξείδωτο παγούρι για να παίρνει μαζί του στο σχολείο, έχετε εξασφαλίσει ότι δεν θα εκτίθεται σε επιβλαβείς για την υγεία του πλαστικοποιητές, οι οποίοι φτάνουν στο νερό του μέσω των πλαστικών μπουκαλιών. Μια ακόμα εξαιρετική λύση όσον αφορά τα σχολικά παγούρια είναι τα παγούρια σιλικόνης. Τα παγούρια σιλικόνης που θα βρείτε στο giftland διατηρούν την θερμοκρασία των ροφημάτων πού έχουν αποθηκευτεί σε αυτά, ενώ παράλληλα δεν αφήνουν την μυρωδιά του πλαστικού. Τέλος τα διακεκριμένα παγούρια είναι πτυσσόμενα, πράγμα που τα κάνει μία φανταστική λύση, που δεν θα επιβαρύνει στο ελάχιστο την σχολικη τσάντα. 

δωράκια για το σχολείο-παγούρια-giftland

Παιδικά μουσικά όργανα 

Σίγουρα η αρχή του σχολείου δεν σηματοδοτεί μόνο την έναρξη των μαθημάτων, αλλά και την έναρξη όλων αυτών των δραστηριοτήτων που κάνουν ένα παιδί χαρούμενο. Μία από τις δραστηριότητες που μπορεί να κάνει ένα παιδί χαρούμενο είναι σίγουρα η μουσική. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του giftland θα βρείτε μία ποικιλία από μουσικά όργανα τα οποία είναι ιδανικά για μικρά παιδιά καθώς έχουν σχέδια ζώων και έντονα χρώματα. Τα μουσικά όργανα είναι φανταστικά δωράκια για σχολείο, ιδιαίτερα για το νηπιαγωγείο, όπου τα παιδιά ενθαρρύνονται να ανακαλύψουν τον κόσμο μέσω των ήχων και της μουσικής. Ένα από τα πιο δημοφιλή μουσικά όργανα για παιδια είναι το μεταλλόφωνο, το οποίο θα γεμίσει με τη γλυκιά του μελωδία τις αναμνήσεις των παιδικών του χρόνων. 

δωράκια για το σχολείο-παιδικά μουσικά όργανα-giftland

Παιδικά παζλ 

Τα παιδικά παζλ αποτελούν σίγουρα από τα πιο έξυπνα και διασκεδαστικά δωράκια για το σχολείο. Ειδικά αν το παιδάκι βρίσκεται στον παιδικό σταθμό ή στο νηπιαγωγείο. Σε αυτή την ηλικία τα πάντα μοιάζουν ένα μέσο για να ανακαλύψουν τον κόσμο. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ακονίσουν την αντιληπτική τους ικανότητα από τα ξύλινα παζλ με μεγάλα κομμάτια που είναι ασφαλή για όλες τις ηλικίες. Στο giftland θα βρείτε μία ποικιλία από ξύλινα παζλ με μεγάλα κομμάτια και μοναδικά σχέδια ζώων όπως ο σκύλος, η καμηλοπάρδαλη και ο ελέφαντας!

δωράκια για το σχολείο-giftland

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως το σχολείο αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή ενος παιδιού. Έτσι είναι εξίσου σημαντικό να επιλέξετε δωράκια για το σχολείο τα οποία από τη μία θα ταιριάζουν στο στυλ του και από την άλλη θα το είναι απολύτως χρήσιμα για την καθημερινότητά του! Ελπίζουμε σε αυτό το άρθρο να σας δώσαμε αρκετές ιδέες για έξυπνα και οικονομικά δωράκια που θα ενθουσιάσουν κάθε παιδάκι που πάει σχολείο!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.