Γιορτή της Μητέρας: Οικονομικές προτάσεις δώρων για κάθε μαμά!

Γιορτή της Μητέρας: Οικονομικές προτάσεις δώρων για κάθε μαμά!

Η γιορτή της Μητέρας πλησιάζει, εσύ ακόμη να επιλέξεις τι δώρο θα της πάρεις; Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η γιορτή της μητέρας γιορτάζεται τη δεύτερη Κυριακή του Μάη, δηλαδή στις 10 του μηνός. Από την Αρχαία Ελλάδα, την εποχή του Μεσαίωνα μέχρι και τα νεότερα χρόνια, η γιορτή αυτή εξακολουθεί να έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, παρόλο βέβαια, που πλέον δεν έχει την ίδια μορφή με το παρελθόν. Ωστόσο, από την παιδική μας ηλικία οι περισσότεροι από εμάς θα θυμόμαστε πως τέτοιες μέρες φτιάχναμε κάποια ιδιαίτερη κάρτα, συνήθως σε σχήμα καρδιάς για να την δωρίσουμε στην μητέρα μας και να της δείξουμε πόσο πολύ την αγαπάμε και την νοιαζόμαστε. Έτσι, παραμένοντας σε αυτό το νοσταλγικό κλίμα θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το καλύτερο δώρο για τη γιορτή της μητέρας μέσα από έναν εξαιρετικά χρήσιμο οδηγό και για αυτή τη χρονιά. 

Μείνετε μαζί μας για να ανακαλύψουμε παρέα το κατάλληλο δώρο για να κάνετε τη μητέρα σας λίγο πιο χαρούμενη αυτή την ξεχωριστή ημέρα!

Για την ρομαντική 

Πρώτη κατηγορία είναι η ρομαντική μαμά. Μια εξαιρετικά ρομαντική ιδέα δώρου για τη γιορτή της μητέρας είναι τα μουσικά κουτιά. Οι γλυκές μελωδίες, το ρετρό ύφος αλλά και οι αναμνήσεις που κουβαλάει αυτό το αντικείμενο σίγουρα θα ενθουσιάσουν αλλά και θα συγκινήσουν την αγαπημένη σας μαμά. 

Μια εξίσου ρομαντική και όμορφη πρόταση δώρου αποτελούν οι vintage διακοσμητικές μινιατούρες. Αν η δική σας μαμά είναι λάτρης του ρετρό αλλά ίσως είναι και συλλέκτης, μην διστάσετε να επιλέξετε μινιατούρες όπως ραπτομηχανές, γραμμόφωνα, μουσικά όργανα αλλά και ποδήλατα. Το ιδιαίτερο design τους,  η προσοχή στις λεπτομέρειες και η ειδική τεχνοτροπία τους, δημιουργούν ένα ξεχωριστό αισθητικά αποτέλεσμα. 

Για τις πιο μοντέρνες μαμάδες που ομως αγαπούν το ρετρο ρομαντικό ύφος, έχουμε να προτείνουμε επίσης κάποια άλλα vintage διακοσμητικά αντικείμενα όπως είναι τα ρετρό ρολόγια και τα μεταλλικά πινακάκια vintage. Ένα vintage ρολόι, είναι όχι μόνο μία πρωτότυπη ιδέα δώρου αλλά αποτελεί και ένα εξαιρετικό διακοσμητικό που θα εμπλουτίσει την  διακόσμηση κάθε χώρου. Από την άλλη, τα μεταλλικά πινακάκια μπορούν να δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα στο σπίτι γιατί όχι και στον χώρο εργασίας, ενώ ταιριάζουν κάλλιστα και σε έναν πιο μοντέρνο χώρο industrial αισθητικής.

Γιορτή της μητέρας - Οικονομικές προτάσεις δώρων για κάθε μαμά - Για την ρομαντική - Giftland

Για την νοικοκυρά

Επόμενη κατηγορία μαμάς είναι η “νοικοκυρά”! Εντάξει, συμφωνούμε ότι οι περισσότερες γυναίκες στην σύγχρονη εποχή επωμίζονται πολλές ευθύνες και αναγκάζονται να επιτελούν πολλούς ρόλους της μαμάς, της νοικοκυράς, της συζύγου κτλ. Για τις μαμάδες όμως που τους αρέσει πολύ η οργάνωση και η πρακτικότητα στη ζωή τους έχουμε βρει τα κατάλληλα δώρα. Μπορείτε να επιλέξετε κάποια σετ από μεταλλικά κουτιά για την σωστή οργάνωση της κουζίνας. Αξεσουάρ που όχι μόνο βοηθούν στην τακτοποίηση διαφόρων τροφίμων αλλά δημιουργούν και ένα όμορφο αποτέλεσμα στον πάγκο της κουζίνας. 

Η επόμενη πρόταση μπορεί να μην είναι και άκρως ρομαντική αλλά για τις μαμάδες σίγουρα αποτελεί ένα απαραίτητο προϊόν για τον καθημερινό καθαρισμό του σπιτιού. Αναφερόμαστε σε ένα εξειδικευμένο απολυμαντικό γενικής χρήσης, κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες που θα λύσει τα χέρια σε όλες τις πολυάσχολες μανούλες. 

Τέλος, για την μαμά που της αρέσει παράλληλα η ενασχόληση με την κηπουρική και κάθε Άνοιξη φυτεύει τα αγαπημένα τις λουλούδια στις γλάστρες της αυλής και της βεράντας, έχουμε να προτείνουμε ένα όμορφο σετ κηπουρικής με όλα τα απαραίτητα εργαλεία, που και θα διευκολύνει την μητέρα σας αλλά θα της χαρίσει στιλ! 

Γιορτή της μητέρας - Οικονομικές προτάσεις δώρων για κάθε μαμά - Για την νοικοκυρά - Giftland

Για την αθλητική 

Τελευταία κατηγορία της λίστας μας είναι η αθλητική μαμά, δηλαδή η μαμά που της αρέσει η γυμναστική, η καλή διατροφή και το ευ ζην.  Η γιορτή της μητέρας είναι μια καλή αφορμή να κάνετε ένα χρήσιμο δώρο για αυτόν τον τύπο μαμάς. Οι προτάσεις ποικίλουν, από ένα σετ κατάλληλες φόρμες ανάλογα με το είδος γυμναστικής της μητέρας σας, ένα ζευγάρι αθλητικά, μια εκδρομή στη φύση, μέχρι και κάποιο βιβλίο για υγιεινή διατροφή και light συνταγές. Βέβαια, αν ψάχνετε μια πιο οικονομική πρόταση εμείς σου έχουμε τη λύση! Ένα απαραίτητο αξεσουάρ για όλους τους αθλητικούς τύπους είναι ένα παγούρι γυμναστικής, είτε για νερό είτε για την αποθήκευση κάποιου ροφήματος ειδικής διατροφής. 

Γιορτή της μητέρας - Οικονομικές προτάσεις δώρων για κάθε μαμά - Για την αθλητική - Giftland

Ελπίζουμε ο οδηγός μας για τη γιορτή της μητέρας να σας φανεί χρήσιμος και να βρείτε το κατάλληλο δώρο για να κάνετε χαρούμενο το πιο ξεχωριστό πρόσωπο της ζωής σας εκείνη την ημέρα!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.