6 Ιδέες για Διακόσμηση Τοίχου Βεράντας

6 Ιδέες για Διακόσμηση Τοίχου Βεράντας

6 Ιδέες για διακόσμηση τοίχου βεράντας - Giftland

Η βεράντα είναι το ιδανικό σημείο του σπιτιού για να χαλαρώσετε τις ζεστές μέρες του χρόνου πίνοντας το αγαπημένο σας ρόφημα ή διαβάζοντας ένα βιβλίο. Βέβαια, για να απολαύσετε περισσότερο το μπαλκόνι του σπιτιού σας, θα πρέπει να το βλέπετε περιποιημένο και προσεγμένο. Σίγουρα, μια όμορφη αλλά και πρακτική διακόσμηση βεράντας θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο άνετα και θα αλλάξει την διάθεσή σας. Στην περίπτωση αυτή, εμείς σας έχουμε ετοιμάσει 6 φανταστικές ιδέες για να δημιουργήσετε μια μοναδική διακόσμηση τοίχου βεράντας, που είμαστε σίγουροι ότι θα λατρέψετε!

Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε εύκολες ιδέες για εντυπωσιακή διακόσμηση τοίχου βεράντας!

Διακόσμηση τοίχου με κρεμαστά διακοσμητικά 

Μια απλή και γρήγορη λύση για να δώσετε ένα άλλο ύφος στη διακόσμηση τοίχου της βεράντας σας είναι να προσθέσετε διάφορα κρεμαστά. Είτε έχετε μεγάλη είτε μικρή βεράντα, ένα κρεμαστό τοίχου πάντα είναι ταιριαστό, φυσικά ανάλογα και με το στιλ που προτιμάτε. Ιδανικά, τοποθετήστε κάποιο κρεμαστό διακοσμητικό στον τοίχο πάνω από ένα έπιπλο όπως καναπέ ή πολυθρόνα. 

6 Ιδέες για διακόσμηση τοίχου βεράντας - Προσθήκη φυτών στους τοίχους - Giftland

Προσθήκη φυτών στους τοίχους

Τα χρώματα είναι αυτά που τελικά μας φτιάχνουν τη διάθεση! Δεν γίνεται να μιλάμε για διακόσμηση τοίχου βεράντας και να μην αναφερθούμε στα λουλούδια και τα φυτά. Υπάρχουν υπέροχες επιλογές με πρωτότυπες γλάστρες ειδικά κατασκευασμένες για να μπορούν να κρεμαστούν στον τοίχο της βεράντας σας και να τον ομορφύνουν. Παράλληλα, η προσθήκη φυτών στους τοίχους είναι και μια πρακτική πρόταση διακόσμησης για μικρές βεράντες που δεν έχουν αρκετό χώρο και πολλές δυνατότητες. 

6 Ιδέες για διακόσμηση τοίχου βεράντας - Διακόσμηση με πίνακες τοίχου - Giftland

Διακόσμηση με πίνακες τοίχου

Ποιός είπε ότι οι πίνακες είναι μόνο για εσωτερικό χώρο; Εμείς πιστεύουμε πως είναι μια εξαιρετική και πρωτότυπη ιδέα για τη διακόσμηση τοίχου της βεράντας σας. Ανάλογα με την αισθητική και το στιλ της διακόσμησης που θα επιλέξετε μπορείτε να τοποθετήσετε από μεταλλικούς πίνακες vintage μέχρι και ξύλινα διακοσμητικά καδράκια. 

6 Ιδέες για διακόσμηση τοίχου βεράντας - Πρωτότυπες δημιουργίες τοίχου - Giftland

Πρωτότυπες δημιουργίες τοίχου 

Ωραίες οι γλάστρες τοίχου, εντυπωσιακά και τα κρεμαστά, τι γίνεται, όμως, στην περίπτωση που υπάρχει ακόμη αρκετός ελεύθερος χώρος στην εξωτερική επιφάνεια του σπιτιού; Σε περίπτωση που θέλετε να καλύψετε μεγάλη επιφάνεια τοίχου, η προσθήκη διαφόρων κατασκευών όπως πέργκολα με φύλλωμα ή ξύλινη πέργκολα ακόμη και ξύλινα πάνελ ή καφασωτά, αποτελούν εξαιρετικές ιδέες για διακόσμηση τοίχου βεράντας, καθώς όχι μόνο “γεμίζουν” όμορφα αυτές τις άδειες γωνιές αλλά εξυπηρετούν και στη συνολική διακόσμηση και εικόνα του μπαλκονιού. Μάλιστα, για να εμπλουτίσετε τη διακόσμηση, μπορείτε να κρεμάσετε πάνω τους κάποιες γλάστρες με λουλούδια ή κασπώ δημιουργώντας έτσι μια ξεχωριστή σύνθεση.

Ναυτική – καλοκαιρινή διακόσμηση μπαλκονιού 

Όταν ακούμε για διακόσμηση μπαλκονιού στο νου μας έρχονται εικόνες πιο χαλαρές, ήρεμες, ξέγνοιαστες καθώς όλοι έχουμε συνδέσει αυτό το αγαπημένο μέρος του σπιτιού μας με τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου όπως την άνοιξη και το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι όμως, ιδιαίτερα για την Ελλάδα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το γαλάζιο και τη θάλασσα. Αν θέλετε να μεταφέρετε και σεις αυτό το κλίμα της καλοκαιρινής ατμόσφαιρας στην διακόσμηση τοίχου της βεράντας σας δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε κάποια απλά βήματα.  

Αρχικά, θα πρέπει να επιλέξετε ναυτικά είδη διακόσμησης όπως για παράδειγμα ξύλινα διακοσμητικά με ψαράκια ή κάποιο κάδρο με καράβι. Έπειτα, μπορείτε να εμπλουτίσετε την καλοκαιρινή διακόσμηση του μπαλκονιού σας τοποθετώντας στους τοίχους κάποιο άλλο στοιχείο που παραπέμπει σε ναυτικό στιλ όπως για παράδειγμα ένα πηδάλιο τιμόνι πλοίου ή ακόμη και διακοσμητικά σωσίβια. 

6 Ιδέες για διακόσμηση τοίχου βεράντας - Δημιουργήστε ατμόσφαιρα στους τοίχους της βεράντας - Giftland

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα στους τοίχους της βεράντας 

Ακόμη μια εντυπωσιακή αλλά και ατμοσφαιρική ιδέα για διακόσμηση τοίχου βεράντας είναι η προσθήκη φωτιστικών εξωτερικού χώρου. Με τα κατάλληλα φωτιστικά όπως είναι τα ηλιακά τύπου αλυσίδα ή μπάλες, μπορείτε να δώσετε ένα διακριτικό φως στο μπαλκόνι σας ενώ ταυτόχρονα δημιουργείται και μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Κρεμάστε σε κάποιο πάνελ ή καφασωτό ή εναλλακτικά στερεώστε τα με καρφάκια στον τοίχο της βεράντας σας.   

Με λίγη φαντασία και δημιουργικότητα, αλλά και φυσικά ακολουθώντας τις παραπάνω ιδέες για διακόσμηση τοίχου βεράντας, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ζεστό και ξεχωριστό χώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας. 

Share this post

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.