Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Μπαλκονιού:4 + 1 ιδέες για να φέρετε τα Χριστούγεννα στο σπίτι σας!

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Μπαλκονιού:4 + 1 ιδέες για να φέρετε τα Χριστούγεννα στο σπίτι σας!

Η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπαλκονιού είναι εξίσου σημαντική με την εορταστική διακόσμηση στο εσωτερικό του σπιτιού. Μια και τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών, είναι η κατάλληλη στιγμή για να στολίσετε και το μπαλκόνι σας δίνοντάς του στιλ και άποψη. Φως, χρώμα, γιορτινή ατμόσφαιρα και cozy διάθεση είναι αυτά τα στοιχεία που θα προσδώσουν στο εξωτερικό του σπιτιού σας μοναδική εμφάνιση που αδιαμφισβήτητα θα ζηλέψουν όχι μόνο οι καλεσμένοι σας, αλλά και όλοι σας οι γείτονες! Πάμε να ανακαλύψουμε παρέα 5 προτάσεις για εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπαλκονιού.

“ Έξυπνα” χριστουγεννιάτικα δέντρα

Το κατεξοχήν διακοσμητικό των χριστουγέννων δεν είναι άλλο από το χριστουγεννιάτικο δέντρο! Ωστόσο, μια και αν όχι σε όλα αλλά στα περισσότερα σπίτια ήδη στολίζουμε ένα στο εσωτερικό, σε αυτή την περίπτωση, προκειμένου να μην υπερβάλουμε στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπαλκονιού θα σας προτείνουμε κάτι εναλλακτικό. Αν υπάρχει ήδη στη βεράντα σας κάποια γλάστρα, θαμνάκι ή μικρό δεντράκι επιλέξτε να στολίσετε αυτό αντ’αυτού, προσθέτοντας χριστουγεννιάτικες γιρλάντες και στολίδια. Έτσι, θα πετύχετε ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα αξιοποιώντας τα φυτά που ήδη έχετε.

Έξυπνα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα- Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Μπαλκονιού - Giftland

Διακοσμήστε τον κενό τοίχο στο μπαλκόνι

Ένα σημείο που συχνά όλοι αμελούμε όμως μπορεί να κάνει τη διαφορά στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του μπαλκονιού σας, είναι οι τοίχοι. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε αυτή την “άδεια” επιφάνεια του σπιτιού σας που μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια ζεστή και φωτεινή γωνιά με λίγες μόνο πινελιές. Δεν έχετε παρά να στολίσετε τον κενό σας τοίχο στο μπαλκόνι κρεμώντας διακοσμητικές μπάλες, φωτάκια, γιατί όχι και χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά αυτοκόλλητα.

Διακοσμήστε τον κενό τοίχο στο μπαλκόνι - Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Μπαλκονιού - Giftland

“Τρικ” & αξεσουάρ για να γεμίσετε τις άδειες γωνιές

Για να αποκτήσετε ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπαλκονιού, κάτι που οφείλετε να λάβετε επίσης υπόψη είναι τα άδεια και “φτωχά” σημεία. Σε περίπτωση που δεν έχετε κάποιο φυτό ή γλάστρα γιατί φοβάστε τα καιρικά φαινόμενα, σας προτείνουμε να πάρετε μερικά δίνοντας έμφαση σε πρασινάδες που μπορούν να διατηρηθούν σε χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και σε λουλούδια με κόκκινο χρώμα για να μπείτε και στο κλίμα της περιόδου. Επίσης, μπορείτε να γεμίσετε τις άδειες γωνιές διακοσμώντας τες με φαναράκια, fleece κουβερτούλες και μαξιλάρια σε festive prints, να δημιουργήσετε ένα decor από κεριά και κουκουνάρια σε διάφανα βάζα ή ακόμη και να τοποθετήσετε διάφορα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά σε διάφορα σημεία της βεράντας. 

Τρικ και αξεσουάρ για να γεμίσετε τις άδειες γωνιές - Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Μπαλκονιού - Giftland

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια & φωτιζόμενα διακοσμητικά

Ένα στοιχείο που δεν πρέπει με τίποτα να λείπει από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπαλκονιού είναι τα λαμπάκια και γενικά τα αντικείμενα που μπορούν να δώσουν φως στο χώρο σας. Επιλέξτε να χρησιμοποιήσετε κρεμαστά λαμπάκια τύπου κουρτίνα για να δημιουργήσετε μια πιο ζεστή ατμόσφαιρα αλλά και φωτάκια γιρλάντες που μπορείτε να τα συνδυάσετε μαζί με άλλες διακοσμητικές γιρλάντες και να τα τοποθετήσετε τα στα κάγκελα του μπαλκονιού. Ακόμη, χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά όπως δεντράκια με led φωτισμό, αποτελούν μια εξίσου εντυπωσιακή πρόταση στολισμού. 

Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και φωτιζόμενα διακοσμητικά - Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Μπαλκονιού - Giftland

Χριστουγεννιάτικες μπάλες & γιρλάντες 

Τέλος, χριστουγεννιάτικες μπάλες και κρεμαστά στολίδια, γιρλάντες και καταπράσινα στεφάνια θα εμπλουτίσουν τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του μπαλκονιού σας. Οι μπάλες και τα στολίδια μπορούν να τοποθετηθούν στα κάγκελα της βεράντας μαζί με κάποια γιρλάντα, να κρεμαστούν σε κόκκινες εορταστικές κορδέλες αλλά και να χρησιμοποιηθούν για να τη δημιουργία όμορφων συνθέσεων μαζί με κουκουνάρια, γκι και κλαδιά. 

Χριστουγεννιάτικες μπάλες και γιρλάντες - Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση Μπαλκονιού - Giftland

Ελπίζουμε οι ιδέες μας να σας δώσουν αρκετή έμπνευση ώστε να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο μπαλκόνι σας αυτές τις γιορτές και να σας χαρίσουν τη θαλπωρή που έχετε ανάγκη.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.